Social

„Treaba constructiilor este sa imbunatateasca relatiile umane; arhitectura trebuie sa le usureze si nu sa le ingreuneze.“ – Ralph Erskine

 

Desi dotarilor sociale in Romania nu li se acorda atentia cuvenita, sau poate tocmai din acest motiv, solutiile noastre pot aduce in atentie aceste investitii atat de ocolite, desi de multe ori promise.

Autoritatile si comunitatile ar putea sa fie interesate ca in programul lor de dezvoltare sa ia in considerare in alt mod factorul timp, si evident, cel al costurilor. Atat cele de investitie cat si cele de exploatare.

Conceptul nostru se poate aplica flexibil pentru dotari sociale de educatie si invatamant – crese, gradinite, scoli; in cadrul programelor de sanatate – dispensare, spitale, sanatorii; in programe de locuinte sociale – camine de batrani, camine studentesti, camine pentru migranti, cazare persoanelor calamitate, cantine sociale; in programe culturale – biblioteci, camine culturale, mici sali de spectacol sau sali de proiectii video, mici muzee locale.

Multiplicarea, prefabricarea si rapiditatea ar putea sa fie factorii unor comenzi sociale prilejuite de situatii, conditii extreme sau calamitati.

Implicarea noastra sociala nu se limiteaza la a proiecta si executa aceste dotari.

Suntem apropiati de comunitate si ne implicam si in mod caritabil, acolo unde resursele sunt extrem de limitate.

...

 Concept constructiv arhitectural

...

Modernizari si adaptari in spatii existente

...

Casa aproape 0 consum de energie

...

Sisteme de echipare

...

 Materiale si finizaje

...

tu si Profilare.ro

...

trimite-ne o intrebare, afla aici unde ne gasesti si cum putem vorbi

putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939