Rezidential

“Drumul spre casa unui prieten nu e nicioadat prea lung” – proverb danez

 

Domeniul hiperactiv al Romaniei din ultimele decade, necesitatile stringente de expresie a personalitatii proprietarilor, au galopat pe trendul echilibrarii dotarilor rezidentiale, in sfera locuintelor private, unifamiliale, pe amplasamentele alese cu grija.

Astfel ca habitatele de tip “locuinte unifamiliale”, in variante cu un nivel sau doua, detin ponderea cea mai importanta.
Fie ca au fost construite in regie proprie, fie ca au fost achizitionate de la dezvoltatori, au permis particularizari spectaculoase sub raportul solutiilor tehnice adoptate, partiului architectural, al materialelor de constructii utilizate si al sistemelor si instalatiilor.

Performanta noastra a aparut ca urmare a impletirii celor 4 factori.

Am adaugat principiile productiei industriale, pre-uzinarea sau chiar prefabricarea elementelor structurale, si nu in ultimul rand selectarea materialelor de constructii si finisaje si implementarea update-urilor tehnologice in cadrul sistemelor de echipare si instalatii, diversificarea si particularizarea solutiilor arhitecturale cu tinta spre “smart home”, adaptarea lor la amplasament sau context social tine cont de diferentele dintre mediul urban si rural.

Marcam prezenta in teritoriu elaborand solutii arhitecturale ce imbina know-how-ul tehnologic cu traditiile si memoriile locului, intr-un echilibru cultural.

...

 Concept constructiv arhitectural

...

Constructii modernizate

...

Casa aproape 0 consum de energie

...

Sisteme de echipare

...

 Materiale si finizaje

...

tu si Profilare.ro

...

trimite-ne o intrebare, afla aici unde ne gasesti si cum putem vorbi

putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939