Servicii

„Acasa este locul unde te simti cel mai putin singur” – A. Lynn

 

romehoME este un grup de firme care isi asuma inalte competente in furnizarea de servicii integrate si produse destinate pietei constructiilor din Romania si strainatate.

Mixul de servicii acopera necesitatile de consultanta, proiectare de arhitectura, realizarea proiectelor de constructii la cheie, pe baza principiilor dezvoltarii durabile.

Segmentele de piata in care activam sunt: constructii rezidentiale, sociale, industrial, si cele destinate afacerilor mici si mijlocii.

Conceptele arhitecturale contemporane sunt sustinute de imbinarea armonioasa a produselor traditionale si moderne, cu o echipare tehnologica care anticipeaza nevoile viitorului, conducand catre sustenabilitatea proiectelor, pentru asigurarea echilibrului intre consumul de resurse si respectul fata de mediul natural sau construit.

In cheia valorizarii trendului european al dezvoltarii durabile propunem solutii novatoare “ecologice”, mergand pana la “pasivarea constructiilor”, fructificand capacitatile proprii de productie sau relatiile parteneriale cu producatorii consacrati de materiale de constructii.

romehoME are echipe specializate pentru realizarea constructiilor noi, la cheie sau pentru modernizari, reabilitari, extinderi si consolidari, in vederea fructificarii la maxim a terenurilor sau a fondului deja construit.

Dotarile cu echipament tehnologic pe care le propunem pietei constructiilor vor ridica gradul de confort, mentinand in parametrii spectaculosi consumurile de resurse, prin implementarea conceptelor si produselor ce utilizeaza “energia verde”.

“Energy-synergy” atesta atentia noastra pentru dezvoltarile recente la nivel mondial, si abordarea comuna cu clientii nostrii pentru raspunsuri din cele mai provocatoare la complexitatea multidimensionala umana in managementul integrat al sistemelor.

Consultanta

Proiectare

Constructii

...

trimite-ne o intrebare, afla aici unde ne gasesti si cum putem vorbi

putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939